Despre magazinul online NEXY.ro

NEXY.ro este un magazin online care comercializeaza produse IT Hardware si Software in general pentru afaceri si in special pentru Retail - magazine, restaurante, magazine online, etc.

Toate produsele hardware oferite sunt in prealabil testate ca functionalitate si compatibilitate cu software-ul produs de noi pentru a va putea oferi cea mai buna experienta in utilizarea lor impreuna.
Mai mult, in anumite cazuri am dezvoltata fuctionalitati software care sa utilizeze la maxim facilitatile componentelor hardware.

Bineinteles, nu conditionam achizitia de hardware si software impreuna.
Puteti achizitiona si folosi echipamentele noastre hardware cu alte produse software si puteti achizitiona si folosi software-ul nostru cu ce echipamente hardware doriti.

Produsele Software din categoriile Retail, HoReCa, eCommerce oferite de site-ul nostru sunt produsele noastre proprii - Nexus Media srl - si sunt vandute sub brand-ul Nexus ERP Software.

Produsele Hardware cu brand-ul NEXY sunt produse (outsourcing) realizate la comanda in China, Hong Kong si South Korea in fabrici cu peste 10 ani de experienta.
Caracteristicile si functionalitatile sunt special selectate de catre noi, asa cum aminteam si mai sus, pentru a se integra cat mai bine cu solutiile noastre software. Fiecare tip si model de dispozitiv hardware in parte a fost testat in prealabil de catre echipa noastra.

NEXY este o marca comerciala inregistrata la EUIPO - European Union de catre Nexus Media srl.